Her får du en enkel oversikt over begge medlemstreningene vi tilbyr i Molde Golfklubb. Treningene er delt inn i 2 
kategorier, som reflektere nivået. 

Det er viktig å vite at det er ingen HCP begrensninger på disse treningene. Skal man delta på de mer avanserte treningene, er det forventet at “Basics” 
ferdighetene er på plass. 

Hver kategori vil rullere hver 4. uke. Hvis du har gått glipp av en trening eller ikke har tid, kan du ta den igjen senere. 

Her er det bare å møte opp på de treningene du vil! 

 

 

Basic

Basic er for de som vil utvikle de grunnleggende golfferdighetene sine. De ulike emnene vil hjelpe å bygge det fundementale i golfspillet. 

Disse treningene er tilgjengelig for alle, uansett nivå og alder. Om man har nettopp fullført VTG eller man rett og slett trenger litt grundig opplæring, er det bare å møte opp. 

 

Advanced

Advanced er for de som vil videreutvikle spillet sitt. Disse treningene vil spillere å forme slagene sine, og utvikle kreativiteten sin i spillet sitt. 

For å kunne delta forventes det at deltakere har de grunnleggende ferdighetene fra “basic” på plass. For eks. hvis en spiller ikke jevnt treffer ballen, blir det vanskelig å lære seg å slå en draw/fade.  Ta kontakt med Adrian Barsten dersom du har spørsmål vedr. trening.

Avgift pr. enkelttrening: kr. 150,-

Avgift for hele 2017: kr. 1000,-