Molde golfklubb

Molde Golfklubb ble stiftet i 1990 etter initiativ fra Odd Roar Nesje.

Klubben og banen ligger i fantastiske naturomgivelser på Eikrem i Molde, ca. 10 min med bil fra sentrum i byen.

Vi har en fullverdig 9-hulls konkurransebane med par 72.

Målsetting

Molde golfklubb arbeider for å tilby våre medlemmer, gjestespillere og samarbeidspartnere et positivt, hyggelig og sportslig miljø, på et attraktivt og veldrevet golfanlegg.

Antall medlemmer

Pr. 1/1 2017 var det ca. 450 medlemmer i Molde Golfklubb.

Rekruttering

Molde Golfklubb har høyt fokus på rekruttering og systematisering av treningstilbudet på alle nivåer. Klubben ser på utvikling av unge spillere som et viktig suksesskriterium for klubbens fremtid.

Aktiviteter

Molde Golfklubb arrangerer kurs og gruppetreninger på alle nivåer gjennom hele sesongen. Svært mange av våre medlemmer deltar regelmessig på egne treningsgrupper tilpasset det nivået de er på.

Molde Golfklubb er stolt av sitt omdømme som en hyggelig og sosialt åpen klubb der både nye og gamle medlemmer blir tatt godt imot.

Velkommen til Molde Golfklubb!