Liker du å tippe?

Vil du gi din Grasrotandel fra Norsk Tipping til Molde Golfklubb?

Du kan støtte oss ved å registrere Molde Golfklubb som Grasrotmottaker på ditt tippekort/-konto. NB! Du må være over 18 år!

Grasrotandelen gir deg som tipper/spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer selvfølgelig at du støtter Molde Golfklubb :)

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Via SMS, send «Grasrotandelen 980 697 223» til 2020 (uten anførselstegn). Dette nummeret er Molde Golfklubb sitt organisasjonsnummer og må være korrekt for at du skal gi støtten til oss.
  • mobilappen kan du også sette det opp ved å gå til «Min side» og velge «Grasrotmottaker». Der kan du søke opp Molde Golfklubb og knytte din grasrotandel til oss.
  • På Norsk Tipping sine nettsider kan du søke opp Molde Golfklubb, klikke «Tilknytt» og så følge instruksene.
  • Hos kommisjonæren på butikken, be denne søke opp og sette Molde Golfklubb som grasrotmottaker for deg på terminalen. Spør i butikken hvis du får problemer med å knytte deg til med noen av de andre alternativene.

NB! Det koster ingenting ekstra å støtte oss!