Samarbeid med Egon Molde

Hei lokale medlemmer i Molde GK!

Styreleder, Pål Tore Kleveland kunne på medlemsmøtet forrige uke informere om at vi har inngått et nytt samarbeid med Egon Molde.

De fleste kjenner til Grasrotavtalen som alle idrettslag har med Norsk Tipping. Den fungerer slik at alle som leverer en tippekupong, lotto, etc. gir automatisk 5% av innsatsen til klubben sin. Her får golfklubben inn ca. kr. 40.000,- hvert år (den som fortsatt ikke har oppgitt Molde Golfklubb som mottaker så er det bare å gi beskjed til kommisjonæren neste gang du skal tippe).

 

Dette er omtrent akkurat samme avtalen som golfklubben og Egon nå har inngått. Vi får 10% av omsetningen til Egon som blir handlet av medlemmer i Molde GK!

Alt du trenger å gjøre er å oppgi avtalenavnet som er Molde Golfklubb neste gang du skal spise eller bestille take away hos Egon i Molde.
Har du med familien og skal spise middag på Egon eller bestiller take away og bruker kr. 1.000,- så får golfklubben kr. 100,-

Avtalen er gyldig for våre medlemmer med familie og våre samarbeidspartnere og den utløper i første omgang 20. oktober 2017, da blir avtalen evaluert.

Det var et annet idrettslag i Molde som hadde denne avtalen det siste året, men de var ikke flinke til å bruke den og dermed får vi sjansen.

 

Her er link til Egons hjemmeside her i Molde: http://www.egon.no/restauranter/molde

Husk at alt som er på menyen også er take away!

 

Prøv gjerne å bestill noe i løpet av uka og husk å oppgi avtalenavnet: Molde Golfklubb     

 

FORE!

Tommy Pettersson Torsvik

Molde Golfklubb

Daglig leder/manager

post@moldegolf.no

Mobil:  +47 932 37 109

www.moldegolf.no

 

Print
Skribent: Tore Fjørstad
0 Kommentarer

Kategorier: NyheterSett: 543

Emneord: