Høstjakta 2018

Søndag 7.10 møtte 55 ivrige golfere til startstreken til Høstjakta. Etter nesten en måned med regn, fikk vi endelig en dag med opphold og greie spilleforhold. 
Vi var så heldig å ha besøk fra 3 andre klubber, noe vi setter veldig stor pris på!
 
Alle deltakere presterte meget bra, men ut av de 55 var det en spiller som tok en klar seier. 
Han klarte å komme seg helt til hull 20 med 100 meter igjen til flagget før slagene ble oppbrukt. Vi gratulerer Bertil Stranden med årets seier!
 
På andre plass kom Øivind Ohr 5.01 meter unna hullet på hull 19, fulgt av Atle Formo på 3. plass med 13 meter til hullet.  Hele resultatlisten ser dere på vedlagt bilde.

Tradisjonen med å treffe hjorten og elgen var også på plass! Det ble ingen som fikk ett direkte treff, men de var slettes ikke langt unna. Nærmest hjorten ble Ole Kårvåg med 0,88 meter. Nærmest elgen ble Odd Einar Gussiaas med 1,15 meter. Gratulerer til begge!
 
Som sikkert mange fikk med seg var den en spiller som fikk en skikkelig fulltreffer på hull 1. 
Rune Ivar Johannesen slo til med det største i golf, nettopp en «hole in one» på hull 1! Vi gratulerer Rune med denne fantastiske begivenheten!
 
Tusen takk til alle som deltok. HUSK at premieutdelingen blir på høstfesten den 26. oktober. MELD DERE PÅ!! Påmelding finner dere i golfbox.  

Print
Skribent: Tore Fjørstad
0 Kommentarer

Kategorier: NyheterSett: 599

Emneord: